streetworkslogowhite

Specialister på Asfaltsfärg och Dekorativa markeringar

TIDIGARE PROJEKT.

loading...

# 14-7-2019, Markmålning Friends arena, Fabegé ARENASTADEN

loading...

# 15-8-2018, Asfaltsmålning av PUMPTRACK, Upplands Väsby kommun
Målning på asfalt med InfraMark Asfaltsfärg. Utfört åt Upplands väsby Kommun, tillsammans med NORD Skate & Entreprenad AB som är ledande inom byggnationer av skateparker i Sverige, och för övrigt ett riktigt skönt gäng med kvalitet ut i fingertopparna.
http://nordskateparks.com/

loading...

# 8-7-2017, Bruno liljeforsgatan, Uppsala

 Målad asfalt på innergård i uppsala, beställare JM.
Ytan målades med 3 lager asfaltsfärg, asfaltsfärgen är UV-beständig och extremt tålig. Färgen klarar även vinterskötsel.
Perfekt för målning och dekoration av asfalt och betong på skolgård och innergård. Fungerar även som dekorativa målningar av lek och hopphagar på dagis och förskolegårdar.
Att måla asfalt är ett bra alternativ till dekorativa markeringar av termoplast. 
Livslängden på en målad yta är ca 20år.

loading...

# 3-10-2016, Lummelundagatan, Bromma

Efter Allén vid Lummelundagatan, Beckomberga, har vi tillsammans med Tema arkitekter tagit fram och monterat InfraMark dekorativa markeringar i form av infällda löv. Löven sträcker sig längst med hela Lummelundagatans allé. Markeringarna är tillverkade i termoplast och smälts samman med asfalten.
Våra dekorativa markeringar kan special tillverkas på beställning. Vi tar tillsammans fram en design som sedan skärs ut i vattenskärare. InfraMark dekorativa markeringar kan fällas ner i asflaten eller monteras på asfaltsytan.

loading...

# 15-5-2016, Kv. Neglinge, Tensta
InfraMark har på uppdrag av Greenlandscaping, utfört mönstertryckt asfalt (Präglad asfalt) vid upprustningen av två st  innergårdarna på Kv. Neglinge i Tensta.Innan vi målar asfalten, återvärms asfaltsytan så vi kan jobba med den och mönstertrycks. efter det sprutmålar vi delar av innergården med vår asfaltsfärg i Camel kulör. Mönstret är offsetbrick. 
Valet av asfaltsfärg och mönster, går bra ihop med omgivningen och kulören på fasaden på lägenhetshusen.
Präglad asfalt är också en smidig lösninga för att dekorera skolgårdar och dagisgårdar.

loading...

# 30-6-2016, Svenskabostäder, Tensta

InfraMark Parkeringslinjer är en del av ett nytt produktsegment inom trafikmarkeringar som är under utveckling.
 Infällda parkeringslinjer är en extremt hållbar markering, med 5 gånger längre livslängd än traditionella parkeringslinjer pga att termoplasten ligger under asfaltens slityta. Våra vägmarkeringar är ur samma teknik som våra dekorativa markeringar och kan specialdesignas på beställning  för markdekor, branding eller bara en parkeringslinje.
Svenska bostäder är först med att testa den nya tekniken i samband med upprustningen av ett antal punkthus i Tensta. 

loading...

# 15-08-2015 Storamossen, Skogås
Att passera igenom gångtunnlarna under järnvägen mellan Skogås Centrum och Storamossens IP har under många år varit en näst intill skräckfylld upplevelse. Dagligen går hundratals barn och motionerande genom tunnlarna för att ta sig till skolan och dom trevliga gångstråken på andra sidan, vid Storamossen.

 Huddinge kommun och Topia Landskapsarkiteker gav InfraMark uppdraget att lägga om asfalten på plats och prägla ytan med kallplastmassa i två blå kulörer. Det abstrakta mönstret togs fram av Katja Telman, på Topia Landskapsarkitekter.
Därefter sattes punkter ut med mätutrustning. Linjerna maskerades och ytorna målades med en 2 komponent kallplastmassa.
Vi är stolta över att få vara med och bidra till tryggare tunnlar och gångstråk i Stockholm.

loading...

# 2-11-2015 Flogstaleden, Uppsala
Uppsala kommun storsatsar på cykelinfrastrukturen i länet. InfraMark har på uppdrag av Ramböll, tagit fram och monterat en infälld dekorativ markering i form av en kontrastmarkering och även en skiljelinje för flogstaleden.
Första teststräckan klarades av innan vintern anlände.


LÄNK : Videoreportage, Invigningen av Flogstaleden Uppsala